3.8 milioane de mașini de la BMW vor primi actualizări over-the-air

3.8 milioane de mașini de la BMW vor primi actualizări over-the-air

3.8 milioane de mașini de la BMW vor primi actualizări over-the-air

Aproape 3.8 vehicule marca BMW vor obține un set de actualizări over-the-air. Vor fi "afectate" modelele care utilizează sistemele de operare BMW OS 7 și 8.

După o serie de actualizări, modele care utilizează sistemele de operare BMW OS 7 și 8 sunt capabile să mențină banda rulare într-un mod mai îmbunătățit. În cazul în care funcția de menținere a benzii va interveni prea des, atunci șoferul va fi atenționat de acest fapt printr-un semnal. 

3.8 milioane de mașini de la BMW vor primi actualizări over-the-air3.8 milioane de mașini de la BMW vor primi actualizări over-the-air3.8 milioane de mașini de la BMW vor primi actualizări over-the-air

De asemenea, modelele cu sistemul BMW OS 8 obțin îmbunătățiri și la nivel al asistentului digital. Acum va fi disponibil și sistemul Amazon Alexa. Până și tehnologia BMW ID vine cu o serie de noutăți, iar șoferul este avertizat la părăsirea habitaclului.

Un punct plăcut este pentru deținătorii modelelor cu zero emisii iX și i4, care vor fi capabile să ofere rute, ținând cont de numărul necesar de încărcări pentru a ajunge la destinație. A fost îmbunătățită și funcția de avertizare la coliziunea frontală. Acum sistemul este capabil să reacționeze la mașinile care vin din sens opus, dar și la cele care sunt oprite în coloană.

Lasă-ți un comentariu