Despre noi

SCORPION GRUP S.R.L

Scoala auto Scorpion Grup este un leader si un deschizator de drumuri in domeniul instruirii conducătorilor auto. Cu o experienta de mai bine de 12 ani, am reușit să ne impunem prin echipa noastră de profesionisti oferind servicii de inalta calitate elevilor noștri..


SCOPUL NOSTRU

Scopul nostru principal este de a oferi indrumarea necesara elevilor nostri in intelegerea logica a sofatului impreuna cu insusirea competențelor unui adevarat profesionist. Dorim ca aceste abilitati de conducere sa le deprindeti cu placerere si incredere alaturi de prefesorii si instructorii nostri, astfel asigurandu-ne ca aveti cele mai mari șanse de succes in obtinerea permisului de conducere..

DE CE NOI:

Mereu la curent cu schimbarile legislative, profesionisti in ceea ce facem și cu solutii pentru toate problemele pe care le intampinati. Atat online cat si la sala de curs veti putea sa adresati intrebari personalului nostru si sa rezolvati chestionarele auto cat mai corect. Impreuna vom elabora cele mai bune strategii pentru un studiu eficient si vom lucra asupra dezvoltarii abilitatilor dumneavoastra.
Instructorii nostri sunt experimentati si cunosc toate provocarile pe care le poate oferi traficul rutier.

Aplică acum!