Prima pagină > Teste auto online


Test auto online pentru permisul de conducere este destinat categoriilor de conducere B, C, D, E, A, F. Promovarea acestui test RCR nu vă dă dreptul de a obține un permis de conducere de la SCCA, ci doar vă ajută să vă pregătiți pentru examen teoretic. Cu ajutorul testelor noastre , puteți trece examenul auto din prima încercare. Aceste bilete au fost întocmite conform tuturor regulilor de circulație din Republica Moldova în anul 2023. Sarcinile și timpul alocat în cadrul test auto online corespund în totalitate sarcinilor și timpului alocat pentru examenul de la SCCA. În cazul în care vor exista modificări ale regulilor de circulație din Moldova, toate aceste modificări vor fi făcute online cât mai curând posibil.

Cum funcționează serviciul nostru?

Serviciul nostru vă permite să studiați în mai multe moduri:

  • Materiale de studiu pe bilete. Site-ul conține peste 1000 de lucrări de examen;
  • Simularea examenului. Această secțiune este potrivită pentru persoanele care au trecut deja majoritatea tichetelor și sunt pregătite să răspundă la întrebări privind regulile de circulație în condiții cât mai apropiate de examenul din cadrul SCCA. Toate întrebările sunt selectate aleatoriu și le puteți rezolva online, din orice loc convenabil;
  • Analiza statisticilor de formare. Oportunitatea de a trece din nou prin întrebări dificile. În cazul în care un cursant nu răspunde corect la una dintre întrebările testului online, acesta trece automat la secțiunea "Întrebări dificile". Atunci când răspundeți corect la o întrebare, aceasta părăsește această secțiune.

Am creat acest test auto online în două versiuni. Pentru a trece la versiunea în limba rusă sau română, utilizați selectorul de limbă din dreapta sus a ecranului.

După ce răspundeți la o întrebare test, veți vedea dacă ați rezolvat bilet corect sau nu. După ce răspundeți, indiferent dacă răspunsul dvs. este corect sau nu, veți primi un comentariu care explică răspunsul corect și face trimitere la paragrafele relevante din regulamentul de circulație. Răspunsul corect este colorat în verde, iar răspunsul false este colorat în roșu. În funcție de categoria selectată, se vor acorda diferite ore și număr de sarcini. De exemplu:

  • Pentru a susține examenul auto pentru permisul de conducere categoria B, testul online este împărțit în 34 de bilete, fiecare dintre ele având 24 de întrebări și 20 de minute pentru promovarea examenului.
  • Pentru categoria C, există 15 bilete cu câte 6 întrebări fiecare.
  • Pentru categoria D, există 10 întrebări cu 6 întrebări.
  • Pentru categoria E, 10 bilete cu 6 întrebări.
  • Categoria F are 8 întrebări cu 6 întrebări.

Puteți sări peste ordinea în care răspundeți la întrebări și să le rezolvați pe cele mai ușoare, lăsându-le pe cele mai dificile la sfârșit. Aceasta este cea mai bună tactică de rezolvare a biletelor - nu trebuie să vă petreceți tot timpul cu o singură întrebare dificilă, ci este mai bine să răspundeți mai întâi la cea de care sunteți sigur și apoi să treceți la cea mai dificilă. Dacă reușiți să răspundeți la toate întrebările în 20 de minute și nu faceți mai mult de 2 greșeli, veți trece examenul RCR. Dacă ați răspuns corect la toate întrebările și au mai rămas doar 2 probleme de rezolvat, testul este automat trecut. La finalul testului vă vom arăta statisticile.

Succese!